Despre garantie si returnare – Milioner.ro

Intra si vezi ofertele

Despre garantie si returnare

Detinatorul Site-ului este S.C. Veliope S.R.L.

Site-ul este: Milioner.ro

Telefon: 0735112570, email: contact@milioner.ro

Conform OUG 34/04.06.2014, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Va rugam sa ne comunicati intentia de returnare a produselor comandate la telefonul de pe site sau pe email de pe site. Returnarea sumelor platite se va face in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului cu produsele returnate prin mandat postal sau direct in cont.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Totodata, deoarece Detinatorul Site-ului. trateaza cu seriozitate maxima fiecare sesizare din partea clientilor sai, eventualele reclamatii referitoare la deteriorarea produselor livrate pe timpul transportului sau in conditii normale de functionare, se vor face doar in scris la adresa de email de pe site, iar eventuale returnari de bani urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor retunate de catre Detinatorul Site-ului. Orice comunicare electronica pe email se considera a fi primita in prima zi lucratoare de la expedierea acesteia.

 

Garantie

Produsele puse in vanzare pe site beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare.

Produsele sunt livrate cu Certificate de Garantie eliberate de vanzator, care pot fi folosite impreuna cu factura fiscala pentru a beneficia de garantie. Vanzatorul se angajeaza sa remedieze defectiunile aparute la produse sau sa le inlocuiasca cu altele noi pentru produsele aflate in termenul de garantie. Garantia este conforma cu legislatia in vigoare si nu incalca in nici un fel drepturile consumatorilor.

Modul de acordare a garantiei:

Pentru a beneficia de garantie, consumatorul trebuie sa trimita produsul defect insotit de factura fiscala (obligatoriu) si/sau certificatul de garantie pe adresa de pe awb.

Asigurarea garantiei se va realiza prin repararea sau inlocuirea produsului defect sau prin returnarea contravalorii achitate in cazul in care repararea sau inlocuirea nu este posibila sau cand clientul solicita acest lucru. In cazul in care asigurarea garantiei se realizeaza prin repararea produsului, termenul de garantie al acestuia se va prelungi cu perioada corespunzatoare in care acesta a fost reparat.

Conditiile de acordare a garantiei nu incalca in nici un fel legislatia in vigoare.

Garantia furnizata nu afecteaza in nici un fel drepturile consumatorului prin legislatia aplicabila in vigoare ( legea 449/2003; OG 21/1992) si nici drepturile consumatorului in raport cu furnizorul.

Garantia se acorda conform HOTARARII GUVERNULUI NR 449/2003 privind obligatiile ce revin agentilor economici –persoane fizice  sau juridice in comercializarea produselor destinate consumatorilor si ORDONANTEI NR 21/1992 privind protectia consumatorilor –modificata si completata. Prin folosirea site-ului si plasarea unei comenzi clientul declara ca a fost anuntat si si-a dat acceptul cu privire la conditiile de acordare a garantiei.

 

Toate produsele de pe site beneficiaza de Garantia de Conformitate de 2 ani de la data livrarii produsului.

 

Situatiile de mai jos pt duce la pierderea / anularea garantiei:
- indepartarea / deteriorarea etichetei cu numarul de serie al produsului, pierderea sau stergerea numarului de serie care identifica produsul|
- conectarea la priza fara impamantare, conectarea perifericelor in timp ce echipamentele sunt sub tensiune, folosirea echipamentelor in conditii improprii - fluctuatii de tensiune, praf, umezeala, fum, temperaturi necorespunzatoare sau alte conditii ce contravin specificatiilor producatorului
- modificarea sau completarea datelor din certificatul de garantie de catre persoane neautorizate - orice modificare trebuie insotita de catre semnatura si stampila
- produse folosite cu alte accesorii sau consumabile altelele decat cele originale
- produse care prezinta urme de arsuri, contact cu lichide sau cu alte corpuri straine sau au componente arse, gaurite sau crapate
- manipulare necorespunzatoare: produse cu urme de lovituri, piese rupte, sparte sau indoite, pini (placa de baza, procesor sau alte componente electrice) rupti sau indoiti, conectori, chipuri, tranzistori sau alte componente electrice deteriorate, oxidate sau corodate
- defectiuni survenite in mod evident ca urmare a unor manipulari necorespunzatoare a subansamblelor sau a utilizarii acestora in combinatie cu alte componente care prin natura lor pot provoca aceste defectiuni (socket procesor rupt, trasee electrice intrerupte sau scurtcircuitate, componente electrice cu urme vizibile de arsuri, sloturi cu contacte indoite)
- interventii survenite in afara centrelor de service autorizate sau de catre persoane neautorizate (autorizate de catre furnizor / importator / producator)

 

Inlocuiri/returnari: In cazurile rare, dar posibile in care clientul nu este multumit de calitatea produselor, acesta poate opta pentru returnarea banilor sau inlocuirea produselor, in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii coletului. De asemenea produsele beneficiaza si de termenul de garantie prevazut de lege. Va rugam sa ne comunicati intentia de returnare a produselor comandate la telefon de pe site sau pe email la contact [at] milioner.ro. Returnarea sumelor platite se va face in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului cu produsele returnate prin mandat postal sau direct in cont.