Termeni si conditii – Milioner.ro

Intra si vezi ofertele

Termeni si conditii

Termeni si conditii Milioner

Va multumim pentru vizita pe siteul nostru. Prin plasarea unei comenzi pe site, sunteti de acord cu Termenii si conditile din aceasta pagina, aplicabile in intregime tuturor clientilor.

Detinatorul site-ului este, S.C. Veliope S.R.L., denumita in continuare Detinator.

Site: Milioner.ro, denumit in continuare Site-ul

Detinatorul Site-ului face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă prezentare. Rareori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru eventuale clarificări.

Toate ofertele de pe site sunt supuse Termenilor si Conditiilor din aceasta pagina si sunt valabile in limita stocului disponibil. Produsele comercializate pe site sunt bunuri de larg consum si beneficiaza de garantie in conditiile legislatiei in vigoare.

Drepturile de autor asupra întregului continut apartin în totalitate Detinatorului Site-ului. Este interzisa copierea si folosirea de materiale preluate din site, in forma electronica sau tiparita fara acordul scris al proprietarului drepturilor de autor.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

  • explorarea continutului site-ului
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul scris al sursei;
  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului);
  • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute în acest website îti asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
  • fotografiile prezentate au caracter informativ si NU creaza obligatii contractuale si pot contine accesorii sau elemente ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, asa cum este descris la rubrica "Descriere". Descrierile produselor pot contine erori, iar Detinatorul Site-ului nu isi asuma responsabilitatea cu privire la acestea.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat si/sau agresiv  sau au peste 2 comenzi inregistrate si refuzate.

Preturile ofertelor prezentate sunt actualizate zilnic. Preturile finale sunt cele inregistrate in momentul finalizarii comenzii.

Deoarece este posibil ca in functie de stocul de produse, unele dintre produse sa fie indisponibile, in cazurile rare, dar posibile,  in care acest lucru se intampla, clientul va fi contactat telefonic si i se va aduce la cunostiinta acest lucru, precum si termenul de livrare in cazul in care produsul mai exista in stocul furnizorului.

Produsele comercializate pe site se pot comanda numai in baza unei comenzi ferme plasate pe site sau telefonic. Comanda online sau telefonica nu presupune rezervarea produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem in limita stocului disponibil. Emailul trimis automat dupa plasarea unei comenzi, discutiile pe email sau telefonic cu reprezentatii firmei nu reprezinta acceptarea ferma a unei comenzi ci doar notificarea ca s-a primit solicitarea dvs. Contractul la distanta se considera a fi incheiat in momentul livrarii produselor comandate catre client si efectuarii platii acestora catre curier.

Pe site comenzile pot fi plasate online sau telefonic. In cazul transmiterii telefonice a comenzii, clientul va indica in mod obligatoriu codul fiecarui produs in parte pe care il doreste, asa cum apare pe site. In cazul in care clientul nu indica in mod corect codul de produs comanda nu va putea fi inregistrata.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei, este necesara achitarea unui avans de 50% in contul indicat de Magazinul Partener. Acesta va emite o factura pe care o va trimite pe email clientului si va trimite produsele numai dupa incasarea a 50% din valoarea comenzii in contul bancar. Daca clientul nu doreste sa achite in avans 50% din valoarea comenzii, comanda nu se va expedia si se va anula.

Indiferent daca comanda se plaseaza online sau telefonic, clientul isi da acordul ca prin plasarea comenzii este de acord cu termenii si conditiile de folosite a site-ului asa cum sunt prevazuti in aceasta pagina, in totalitate si fara exceptii. 

Produsele comercializate pe site se pot comanda numai in baza unei comenzi ferme plasate pe site sau telefonic. Comanda online sau telefonica nu presupune rezervarea produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem in limita stocului disponibil. Emailul trimis automat dupa plasarea unei comenzi, discutiile pe email sau telefonic cu reprezentatii firmei nu reprezinta acceptarea ferma a unei comenzi ci doar notificarea ca s-a primit solicitarea dvs. Contractul la distanta se considera a fi incheiat in momentul livrarii produselor comandate catre client si efectuarii platii acestora catre curier.

Comenzile se liveaza numai pe teritoriul Romaniei. Inainte de procesarea si expedierea comenzilor, acestea vor fi confirmate telefonic. Comenzile care nu pot fi confirmate telefonic (deoarece clientul nu poate fi contactat telefonic la numarul indicat) in 7 zile calendaristice de la inregistrarea acestora, vor fi anulate.

Site-ul isi rezerva dreptul a publica selectiv opiniile cumparatorilor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Garantia furnizata nu afecteaza in nici un fel drepturile consumatorului prin legislatia aplicabila in vigoare ( legea 449/2003; OG 21/1992) si nici drepturile consumatorului in raport cu furnizorul.

Garantia se acorda conform HOTARARII GUVERNULUI NR 449/2003 privind obligatiile ce revin agentilor economici –persoane fizice  sau juridice in comercializarea produselor destinate consumatorilor si ORDONANTEI NR 21/1992privind protectia consumatorilor –modificata si completata, Prin folosirea site-ului si plasarea unei comenzi clientul declara ca a fost anuntat si si-a dat acceptul cu privire la conditiile de acordare a garantiei.

Orice fel de comunicari, sugestii si reclamatii pot fi adresate in scris folosind datele din pagina de Contact de pe site. Orice comunicare trimisa pe email va fi considerata primita in prima zi lucratoare de dupa expedierea acesteia.